Vi kan tilbyde individuel terapi og gruppeterapi næsten uden ventetid. Både online og i vores klinik i Frederiksværk. Hanne har overenskomst med det offentlige dvs. hvis du har fået en henvisning fra din læge, så kan du bruge den hos Hanne. Bemærk at unge med let til moderat depression og angst kan få en henvisning fra egen læge og modtage gratis terapi.

Individuelle samtaler (Fysisk eller online):

Første samtale (45 min)  kr. 1.100 / kr. 421* med læge henvisning. Vi starter med en indledende samtale, hvor vi afklarer, hvad dit behov er.  Alt efter hvad problemstillingen er, så kan et forløb være blot en samtale, 5 samtaler eller et længerevarende forløb på fx 12 eller 20 timer. Individuelle samtaler til unge med let til moderat depression og angst med henvisning fra egen læge er gratis.

Efterfølgende samtaler (45 min)  kr. 1.100 / kr. 351* med lægehenvisning

Cool-kids baserede samtaler (1 time) kr. 1.400 Metoderne fra Cool Kids programmet kan ofte meget virksomme i behandlingen af angst. Værktøjerne virker bedst, hvis én eller begge forældre deltager helt eller delvist i samtaleforløbet. Det enkelte forløb vil altid blive skruet sammen så det passer til det enkelte barns behov.

Forældresamtale (1 time) kr.1.400. Samtaler med børn vil være i tæt samarbejde med forældrene. Nogen gange kan det være nødvendigt at tale sammen uden barnet er til stede.

Gruppesamtaler (fysisk eller online):

Vi tilbyder forskellige former for gruppeterapi til unge og voksne.

Gruppe terapi hos os er ikke traditionelt gruppeterapi, hvor du sidder i en gruppe og skal forholde dig til andres problemer. Hos os arbejder man med sine egne problemstillinger ud fra forskellige temaer og reflektioner, som vi, som psykologer, slår an. Du kan dele så meget eller som lidt, som du ønsker – og dine indre dialoger er lige så vigtige, som dem vi har med hinanden. Når det så er sagt, så bliver de fleste overrasket over, hvor betydningsfyldt det er at blive en del af et fælleskab for stund og at være sammen med andre mennesker, som også kender til udfordringer, smerter og lidelse.

En gruppe består af max 9 personer og det er de samme mennesker, man mødes med igennem forløbet.

Vi starter nye online  og F2F grupper op i 2022, så har du henvisning, så skynd dig og kontakt Hanne for en indledende samtale.  Der er kun 9 pladser på hver hold.

HOLD 1 online  for unge ml. 18-24 år henvist med angst eller depression. Der tages udgangspunkt i metakognitive metoder.  Opstart tirsdag 1. februar 2022 kl. 14-16. Herefter 5 tirsdage 8.2., 22.2, 1.3, 8.3 og 22.3. Vi afslutter med en individuel samtale, som planlægges efter 22.3.

Tilskud fra sygesikringen danmark

Det er muligt at få tilskud fra sygesikringen danmark til psykologbehandling. Det gælder både individuel og gruppebehandling. Du kan læse mere her: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud-til-psykolog

Sundhedsforsikringer

Vi samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer, og vi ordner alt det praktiske omkring det. Hvis du oplyser det, når du booker samtalen, så kan vi få det på plads allerede fra første samtale. Din sundhedsforsikring kan også selv rette henvendelse til os, hvis du ønsker det.

Afbud

Hvis du får brug for at aflyse eller ændre din tid, skal det ske senest dagen før kl. 16. Det kan enten være via sms, mail eller telefonbesked. Ved udeblivelse eller for sent afbud kan der opkræves fuld pris for samtalen.

Betaling

Betaling sker via faktura efter hver samtale. Medlemmer af danmark betaler fuld pris, men får så efterfølgende refunderet tilskudsbeløbet af danmark. Vi kan indberette direkte til danmark, hvis du beder os om det.

*taksterne for egen betaling ved henvisning fra lægen reguleres to gange om året. Priserne her er fra april 2021.